Een opdracht… een blijvende herinnering

Een schilderij in opdracht vertelt een uniek verhaal, úw verhaal, en laat persoonlijke herinneringen aan iets of iemand tot leven komen. 

Onze werkwijze is (grofweg) als volgt:

- We hebben een of meerdere gesprekjes met elkaar en zullen onze kijk op de inhoud van uw opdracht (meegebrachte spulletjes, een (denkbeeldige) herinnering, interesse/passie enz) en onze mogelijkheden hierin uitvoerig met u bespreken. U geeft ook aan of u een donker of licht schilderij wilt en wat het formaat ongeveer moet zijn. 

- Als u dan nog steeds enthousiast bent, maken wij een aantal concepten (composities) die wij aan de hand van foto's aan u voorleggen en met u bespreken. Uiteraard zullen wij bij het composeren zoveel mogelijk rekeninghouden met uw wensen. Afhankelijk van de grootte, aantal voorwerpen en moeilijkheidsgraad zullen wij aangeven wat de (definitieve) prijs is (per concept) en wanneer u over het schilderij kunt beschikken. Ook vernemen wij van u of het schilderij met of zonder lijst wenst af te nemen.

- Naar aanleiding van onze voorstellen met toelichting (concepten) maakt u een keuze. 

- Tijdens het schilderproces houden wij u per email op de hoogte en plannen we (wanneer u dit wenst) een of meerdere bezoekjes aan ons atelier in zodat u de voortgang van uw schilderij in het echt kunt aanschouwen.

 

Er zijn de afgelopen 15 jaar vele opdrachten door ons gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: 

Fides, Italiaans aardbeientoetje, Stilleven met port, kaas en vijgen, Stilleven met rood fruit, bloemstilleven met herfstchrysant, Stilleven met kersenbloesem, Stilleven met Nocturne, Stilleven met passiebloem en phlox, Bloemstilleven met lupines, Stilleven met aardbeien en slagroom, Stilleven met kan en fruit, Stilleven met zomerbloemen, Stilleven met bokaal en kersen, Stilleven met glaswerk, 'Uitgestapt', Stilleven met pioenrozen en zo meer.

Heeft u vragen, laat het ons dan graag weten!